KAMU SPOTU

Derneğiniz tarafından, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla hazırlanan 45 saniye süreli spot film incelenmiş olup, Üst Kurulumuzun 27.11.2013 tarih ve 2013/64 sayılı toplantısında; söz konusu spot filmin 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunun, 10 uncu maddesinin beşinci fıkrasına göre yayın kuruluşlarında yayınlanmasında kamu yararı olacağı kanaatiyle “kamu yararına yönelik spot film olarak” kabulüne ve yayın kuruluşlarında yayınlanmasının önerilmesine, bu spota ayrılan yayın süresinin ve oranının, reklamlar için ayrılan süre ve oranların hesaplanmasında dikkate alınmamasına karar verilmiştir.

Söz konusu spot filmin yayın kuruluşlarına tarafınızdan gönderilebileceği hususunda bilgilerinizi rica ederim.

Emir M. ULUCAK
Üst Kurul Başkanı a.
Daire Başkanı

e-posta listesi
bengütürk tv, kadın hareketi derneği,  KHD, Biz'den Bakış
Başarılı Kadınlarımız
Tatlı Fikirler, Girişimci Kadınlar
Basında Derneğimiz
Kadın ve eğitim
Kadın ve Sanat
Kadın ve İş Hayatı
Kadın ve aile sağlığı
Kadın Hareketi Derneği Haber arşivi

Kadın Hareketi Derneği © 2017. Tüm Hakları Saklıdır.
Adres: Cevizlidere Mh. 11.cad. No: 5/19 Balgat/Ankara - Türkiye
Tel: +90 312 4737630 - Faks: +90 312 4737640